Agjencia Kombetare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore

Barnat

Regjistri i barnave

Shkarko
Medicines

Regjistri i pajisjeve Mjeksore

Shkarko
Lajme

Barnat OTC

Shkarko

Lajme te fundit


AKBPM Pezullohet përkohësisht eksporti i barnave dhe Pajisjeve Mjekësore nga Shqipëria

9:37 am akbpm

Në zbatim të urdhrit të Ministri të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 131 datë 08.03.2020 “Për Ndalimin e Eksportit të Barnave dhe të Pajisjeve Mjekësore” si dhe marrjen…

AKBPM: Procedurat e regjistrimit të testeve serologjikë, për laboratorët jopublikë

3:28 pm akbpm

Në zbatim të vendimit të Komitetit Teknik, përpara regjistrimit në Agjencinë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, testet serologjike përveçse të plotësojnë kushtet e Ligjit të Pajisjeve Mjekësore…