Agjencia Kombetare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore

Barnat

Regjistri i barnave

Shkarko
Medicines

Regjistri i pajisjeve Mjeksore

Shkarko
Lajme

Barnat OTC

Shkarko

Lajme te fundit


Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore merr pjesë në javën Sensibilizuese #MedSafetyWeek 2023

11:09 am akbpm

Nga data 6 deri më 12 nëntor 2023, Agjencia Kombetare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore mori pjesë në fushatën globale #MedSafetyWeek, një bashkëpunim që përfshin më shumë se…

Aplikime Online nga e-Albania

7:46 am akbpm

Duke filluar prej datës 20 shkurt 2023, ndryshon formati i aplikimit për Autorizim Importi për barnat e pajisura me Autorizim Tregtimi (përjashtuar barnat narkotike/psikotrope), aplikimi për Autorizim Zhdoganimi…

Shqipëria anëtare e 142-të, me të drejta të plota, e Programit Ndërkombëtar të Monitorimit të Barnave të OBSh (WHO-PIDM)

9:27 am akbpm

Shqipëria është konfirmuar si anëtarja e 142 e Qendrës së Monitorimit Uppsala, e cila mbështet veprimtarinë e Agjencisë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, suporton zhvillimin e mëtejshëm…