Publikime

Regjistri i barnave

 

1. Regjistri i barnave

Shkarko

2. Regjistri i pajisjeve Mjeksore:

Shkarko

3. Lista e barnave pa recete duhet te vendoset kjo VKM:

Shkarko PDF

4. Lista/Subjektet që kanë aplikuar pran AKBPM-së për regjistrimin e reagentëve dhe kiteve:

Shkarko