Lajme

AKBPM njofton profesionistët e shëndetit dhe pacientët për një shtim papastërtie në barin me lëndë aktive “Ranitidinë” tablete

Në faqen zyrtare të Administratës Amerikane për Barna dhe Ushqime (FDA-Food and Drug Administration)

AKBPM Pezullohet përkohësisht eksporti i barnave dhe Pajisjeve Mjekësore nga Shqipëria

Në zbatim të urdhrit të Ministri të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 131 datë 08.03.2020 “Për Ndalimin e Eksportit të Barnave dhe të Pajisjeve Mjekësore” si dhe marrjen…

AKBPM: Procedurat e regjistrimit të testeve serologjikë, për laboratorët jopublikë

Në zbatim të vendimit të Komitetit Teknik, përpara regjistrimit në Agjencinë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, testet serologjike përveçse të plotësojnë kushtet e Ligjit të Pajisjeve Mjekësore…

Antibiotikët nuk janë karamele

Konsultohuni me mjekun dhe farmacistin tuaj për ti përdorur në mënyrën e duhur. Agjencia Kombëtare e Barnave

Miratohet formulari i raportimit për efekte të padëshiruara për pacientët

Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore ju informon mbi miratimin e formularit të raportimit për efekte të padëshiruara, për pacientët. Ky formular është një risi për sistemin e farmakovigjilencës…

Njoftim mbi tërheqjen nga tregu të të gjitha prodhimeve të barnave me princip aktiv “Ranitidinë”

Në vijim të komunikimeve në lidhje me barin me lëndë aktive “Ranitidinë”pas lajmërimeve për këshillim të zëvendësimit të këtij