Agjencia Kombetare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore

Barnat

Regjistri i barnave

Shkarko
Medicines

Regjistri i pajisjeve Mjeksore

Shkarko
Lajme

Barnat OTC

Shkarko

Lajme te fundit


Antibiotikët nuk janë karamele

10:35 am akbpm

Konsultohuni me mjekun dhe farmacistin tuaj për ti përdorur në mënyrën e duhur. Agjencia Kombëtare e Barnave

Njoftim mbi tërheqjen nga tregu të të gjitha prodhimeve të barnave me princip aktiv “Ranitidinë”

2:48 pm akbpm

Në vijim të komunikimeve në lidhje me barin me lëndë aktive “Ranitidinë”pas lajmërimeve për këshillim të zëvendësimit të këtij